Pepe odlazi iz Lila za 80 miliona, Napoli najbliži transferu

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe odlazi iz Lila za 80 miliona, Napoli najbliži transferu

Najbolji fudbaler Lila Nikolas Pepe odlazi ovog leta u transferu 80 miliona evra, najavio je predsednik francuskog kluba Đerar Lopez.
Lil na stolu ima čak četiri ponude, od Napolija, Intera, Arsenala i Liverpula, ali se čini da je najbliži transferu u Napulj.

Konačnu odluku doneće brzonogi 24-godišnji krilni napadač i to do kraja sledeće nedelje, otkrio je Lopez za francuske medije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Napoli je već ponudio Pepeu platu od četiri miliona, što bi sa bonusima iznosilo ukupno pet miliona evra po sezoni.
Fudbaler iz Obale Slonovače prošle sezone je "eksplodirao" u Ligi 1 sa 22 gola i bio najzaslužniji za drugo mesto Lila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pepe najbliži dresu Napolija

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Najbolji fudbaler Lila Nikolas Pepe odlazi ovog leta u transferu 80 miliona evra, najavio je predsednik francuskog kluba Đerar Lopez...Lil na stolu ima čak četiri ponude, od Napolija, Intera, Arsenala i Liverpula, ali se čini da je najbliži transferu u Napulj...Konačnu odluku doneće brzonogi 24-godišnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.