Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 18:40

Pep traži od šeika Griliša za prvu figuru novog Sitija, De Brujne već dao blagoslov, Aston Vila bi 112.500.000 evra!

Da li će mu želja biti ispunjena?

Ne spušta se prašina ni dva dana pošto je Totenhem iz dva šuta u okvir gola nadigrao Mančester Siti. Mediji u Velikoj Britaniji uveliko pišu o tome da je Siti Pepa Gvardiola izgubio "varnicu" koja je pokretala svlačionicu, kritičari u pitanje dovode odluku uprave da potpiše s njim novi ugovor do juna 2023, a on ide kontra svim pričama i sprema se za nastavak rekonstrukcije tima i nova astronomska ulaganja!

Gvardiola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je navodno već spremio listu želja već za sledeći prelazni rok, a na njemu je duplo podvučeno ime i prezime Džeka Griliša! Ugledni britanski list Independent tvrdi da je novopečeni engleski reprezentativac na samom vrhu projektovanih nosilaca igre Sitija u budućnosti, ispred Harija Kejna i Lionela Mesija o čijim transferima se takođe šuška već neko vreme. Kapiten Aston Vile je viđen kao idealna centralna figura novog Mančester Sitija.

U ovom trenutku Griliš je procenjen na okruglo 100.000.000 funti, što je cirka 112.500.000 evra. To je izuzetno mnogo novca za momka koji još nije igrao evropska klupska takmičenja najvišeg ranga i svežeg debitanta u reprezentaciji Engleske, ali to je stara bolja domaćih fudbalera na Ostrvu. Previsoka cena za kvalitet koji možda nije ravan istoj. Doduše, Griliš igra zaista vrhunski fudbal i nije, žargonski rečeno, hit jedne sezone. Ove sezone je u dresu Vile skupio šest asistencija i pet golova, s tim što treba ipak da bude jasno da je on daleko najbolji igrač u timu.

Zanimljivo, Independent tvrdi da je Gvardiola o angažovanju Džeka Griliša razgovarao sa svojim najboljim igračem Kevinom de Brujneom, koji mu je dao blagoslov da krene po potpis. Griliš je celo leto bio povezivan s Mančester junajteom, ali je u septembru potpisao novi ugovor s Vilom kojim se obavezao na vernost do juna 2025. godine i praktično omogućio svom klubu da jednog dana inkasira astronomsku sumu novca od njegove prodaje.

Jer, budimo realni, teško da će Griliš još dugo biti nosilac igre u Aston Vili i pitanje je samo koji će ga tim uzeti. Pogotovo jer je eksplodirao i u opremi Gordi Albiona, pa se sada uveliko priča o tome da upravo on postane nova glavna zvezda nacionalnog tima za EURO naredne godine.

Siti i dalje na radaru drži Harija Kejna i pogotovo Lionela Mesija, koji će po isteku ugovora narednog leta verovatno da stavi tačku na eru vladavine u Barseloni, ali to navodno ne menja Gvardioline planove da Griliša promoviše u prvog čoveka novog projekta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.