Pep odustao od kupovine u Italiji, štopera pronašao na Ostrvu?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep odustao od kupovine u Italiji, štopera pronašao na Ostrvu?

Siti će morati da reaguje.

Pep Gvardiola ima ogromne probleme da skrpi odbranu pred praktično svaku utakmicu.

Nakon odlaska Vensana Kompanija na kojeg nije mogao da se oslanja sve vreme tokom sezona provedenih na Etihadu, sada su u konkurenciji tek trojica fudbalera.

Laporta čeka pauza od šest meseci, pa će "građani" biti primorani da reaguju, a prema pisanju Gardijana izbor je pao na Čaglara Sojunčua.

Turčin igra odlično u Lesteru ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone, "lisice" su potpisale ugovor sa njim do 2023. godine, ali to neće sprečiti Siti da pošalje ponudu.

Prethodno se govorilo o Milanu Škrinijaru, te su glasine utihnule nakon dolaska Antonija Kontea na klupu "neroazura", pa je u prvi plan izbio 23-godišnji Sojunču.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.