Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 10:53

Peno nahvalio novog Zvezdinog centra: Jako je pokretan, popravio je igru leđima

„Može da brani pik na više načina“, poručuje Stefan Peno

Lendri Noko je zvanično postao novi košarkaš Crvene zvezde, a njegov dosadašnji saigrač u Albi, Stefan Peno, upoznao je navijače šta mogu da očekuju od Kamerunca.

Peno je za početak istakao njegovu najveću prednost.

„Mislim da je najveća Nokova prednost to što je jako pokretan za svoju snagu i kilažu. To ga čini kompletnim defanzivcem sa malo nedostataka. Baš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zato što je veliki i pokretan, pik-en-rol može da brani na mnogo načina, u zavisnosti od toga šta trener traži, rekao je Peno za Sport klub.

Pored toga, Peno smatra da je Noko znatno popravio igru u napadu.

„Svakom centru najviše odgovara dobar dodavač kao plejmejker, pogotovo iz pika. Ne bih se saglasio s time da mu napad nije jača strana, napredovao je dosta i mislim da može da se iskoristi na izvesne načine. Recimo, poboljšao se u igri leđima ka košu“.

Dodatni vetar u leđa mogu da budu navijači.

„Mi smo inače smirena ekipa, ne znam kako će on reagovati na srpske navijače, ali temperament mu je takav da mislim da može to dodatno da ga „naloži“, zaključio je povremeni srpski reprezentativac.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.