Pedro napušta Čelsi, epidemija koronavirusa preča od novog angažmana

Izvor: RTS, 26.Mar.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedro napušta Čelsi, epidemija koronavirusa preča od novog angažmana

Španski napadač Pedro objavio je da će na leto, kada mu istekne ugovor, napustiti redove Čelsija. Nekadašnji igrač Barselone slobodan je u izboru nove sredine, ali ističe da više razmišlja o epidemiji koronavirusa, nego gde će nastaviti trofejnu karijeru.
Pedro od leta neće biti član Čelsija, posle pet godina na "Stamford bridžu" dolazi do rastanka, ali Španac je u ovom trenutku zaokupljen drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stvarima.

"Napustiću Čelsi kada mi istekne ugovor. Ali to u ovom trenutku nije najvažnija stvar", rekao je Pedro.
Stigao je iz Barselone 2015. godine i zabeležio više od 200 nastupa za "plavce", sa kojima je osvojio Premijer ligu, FA kup, kao i Ligu Evrope.
"Najvažnije je da svi budemo solidarni. Što se tiče posla - biće šta bude, ali u ovom trenutku čak ne znamo kada ćemo moći ponovo da treniramo", rekao je Pedro.
Španac se sa ekipom nalazi u karantinu, pošto je saigrač Kalum Hadson-Odoi, bio pozitivan na koronavirus, ali je Pedro u međuvremenu uspeo da pošalje donaciju bolnicama u Španiji.
Prati situaciju u domovini, u konatktu je sa nekadašnjim saigračima iz Barselone i kaže da mu u izolaciji najteže pada što ne može da otputuje da vidi svoju decu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.