Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 23:33

Pašalić razočaran: Šteta! Ali, to su takvi timovi, daju ti dva gola za dva minuta

Atalanta imala sve u svojim rukama i nije uspela da se odbrani u poslednjim minutima...

Mario Pašalić otvorio je četvrtfinalni duel protiv Pari Sen Žermena sjajnim golom u 27. minutu utakmice i sve do samog kraja se činilo da će to biti i pobedonosni pogodak.

A onda je usledio pravi uragan pa je Pari Sen Žermen uspeo da preokrene i da slavi na kraju sa 2:1. Naravno, ne treba isticati koliko su igrači Atalante bili tužni posle meča.

"Šteta! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bili smo tako blizu. Ali ovo je Liga šampiona, timovi sa takvim kvalitetom u napadu mogu da postignu dva gola za dva minuta", rekao je Pašalić.

Nije krio razočaranje.

"Ono je tu. Kao i žaljenje. Ali želimo da gledamo unapred i da budemo spremniji za Ligu šampiona sledeće sezone. Uradili smo sve što smo mogli, u to nema sumnje, ali timovi kao što je PSŽ imaju mnogo individualnog kvaliteta i mogu da vas rane u svakom momentu".

Pokazao je Pašalić i optimizam iako je njegov tim ovako tragično završio večeras učešće u ovogodišnjem izdanju.

"Mislim da smo pokazali da možemo da se borimo protiv najbolji timova i da možemo da se nadamo da ćemo uraditi isto i sledeće sezone u Ligi šampiona", rekao je strelac jedinog gola na meču za Boginju provincije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.