Partizanov 22 odlazi u istoriju: Lazare, igraj duže!

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov "22" odlazi u istoriju: Lazare, igraj duže!

"Hajde da dočekam da neko odigra ovoliko utakmica", želja je legende crno-belih.

Saša Ilić (41) odigraće još dve utakmice za Partizan i otići u penziju.

Kapiten crno-belih oprostiće se u nedelju od stadiona u Humskoj, na kojem je odrastao, i odlukom "disciplinaca" Fudbalskog saveza Srbije taj oproštaj proći će bez navijača.

Uoči poslednjih nastupa za klub čiji je simbol, Ilić je u Beogradu dobio posebno priznanje na proglašenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << idealnog tima Superlige i dodeli individualnih nagrada.

Nakon što je dobio na poklon sat, Partizanov kapiten čestitao je i drugim laureatima - članovima najboljih "11" i Zvezdinom šefu struke Vladanu Milojeviću, proglašenom za najboljeg trenera superligaške sezone.

Za razliku od prethodnih godina, Ilić je ovog puta bez rezerve "prelomio" da završava karijeru, a FK Partizan je nakon toga odlučio da povuče iz upotrebe njegov broj, "22".

"Posle ne znam koliko godina, mogu da definitivno kažem 'da' (završava karijeru). Odluka rukovodstva i ljudi iz kluba je da se broj '22' povuče. Hajde da i ja dočekam u mladim naraštajima da neko odigra ovoliko utakmica koliko sam ja odigrao u Partizanu, što će značiti da će i taj broj biti povučen", izjavio je Ilić.

Nakon jučerašnje (sreda) utakmice u Nišu i Partizanovog ulaska u finale Kupa Srbije, najviše se priča o omladincu Lazaru Pavloviću, kome je Savo Milošević poverio "desetku" na leđima i mesto u startnoj postavi.

Povezane vesti Broj 10 je Lazar Pavlović! Ko? Upoznali ste ga…

Ilićeva poruka za debitanta je...

"Da odigra više utakmica od mene", nasmejao se Ilić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.