Partizan već u drugom krugu: Crno-beli ubedljivi na premijeri

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan već u drugom krugu: Crno-beli ubedljivi na premijeri

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu (3:0) u prvom duelu dvomeča sa Rudarom i završili veći deo posla na putu do naredne faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Mrežu crnogorskog predstavnika načeo je Marko Jevrović u 44. minutu sa bele taćke. Prethodno je Radule Nikolić faulirao Nemanju Nikolića.

Prva lopta u mreži domaćina olakšala je posao izabranicima Miroslava Đukića pa su crno-beli u nastavku znatno lakše stizali do gola Rudara. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

U 51. minutu Suma je duplirao prednost na dodavanje golobradog debitanta Zlatana Šehovića. Još jedan debitant ukrasio je prvi meč u crno-belom dresu šest minuta kasnije: Rikardo Gomeš udarcem sa ivice šesnaesterca ulepšao je premijeru u redovima beogradskog kluba.

Revanš u Beogradu zakazan je za naredni četvrtak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.