Partizan povlači radikalan potez, ali Ostoja neće da rizikuje drakonske kazne!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan povlači radikalan potez, ali Ostoja neće da rizikuje drakonske kazne!

Šta će crno-beli učiniti posle svega što se sinoć dešavalo u podgorici?

Partizan je sinoć poražen u Podgorici od Budućnosti sa 65:60, ali pojedine odluke sudijske trojke u poslednjih dvadesetak sekundi razbesnele su i trenera Trinkijerija koji je zaradio isključenje, naravno i navijače crno-belih.

Partizanove pristalice očekuju nekakvu reakciju iz kluba, a s tim u vezi ''Kurir'' je večeras došao do određenih saznanja.

Prema tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saznanjima, Partizan će tražiti poništenje utakmice u Podgorici, i to tako što će ''kompletnu ekspertsku analizu spornih odluka poslati u sedište Evrolige s namerom da se utakmica proglasi neregularnom i da se prilikom dodele specijalnih pozivnica u obzir uzmu klubovi koji na ovakav način dolaze do rezultata''.

Pomenuti list je preneo i prvu reakciju predsednika Partizana Ostoje Mijailovića, koji je izbegao teške reči kojima bi mogao da crno-bele stavi u rizik od velike novčane kazne.

''Verujem da ste gledali utakmicu, videli ste kako su se stvari odvijale.







Ne bih ja komentarisao ništa više od toga. Svi koji sada željno iščekuju neke oštrije reči s naše strane moraju biti svesni da su nakon prethodne dve finalne serije ABA lige pravila učinjena još strožim i mi nećemo da izlažemo klub riziku da plaća veoma visoke kazne.







Novinari koji dugo prate košarku, baš kao i ljubitelji košarke u našoj zemlji i regionu, siguran sam da prepoznaju određene pojave i bez dodatnih komentara'', objasnio je Mijailović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.