Park novogodišnjih jelki u Somboru primio prve stanare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Park novogodišnjih jelki u Somboru primio prve stanare

U Somboru je počeo da "živi" Park novogodišnjih jelki u kojem su građani prethodnih dana zasadili dvadesetak jelki s busenom.

Dvadesetak jelki koje su krasile domove tokom novogodišnjih praznika, od danas nastavljaju svoj život u parku u ulici Slaviše Vajnera Čiče, u blizini Rokovačke šumice u Somboru.

"Ovo je samo prva od lokacija koje će biti opredeljene za ovu namenu u cilju pošumljavanja i očuvanja zelenila", rekla je gradonačelnica Sombora Dušanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Golubović i pozvala sve građane da svoje jelke zasade u tom parku.

U narednom periodu svi zainteresovani građani, kako se navodi na sajtu grada, svoje novogodišnje jelke mogu da posade svakog radnog dana samostalno ili uz pomoć radnika JKP "Čistoća".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.