Parižani spremni za okršaj sa Đavolima, sve će rešiti već u prvoj utakmici!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parižani spremni za okršaj sa "Đavolima", sve će rešiti već u prvoj utakmici!

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da je njegova ekipa spremna za veliki test.

Pari Sen Žermen dobro igra ove sezone, neporažen je u prvenstvu sa 44 boda iz 16 utakmica i kao prvoplasirani u Grupi C izborio je plasman u osminu finala Lige šampiona postigavši 17 golova, a u osmini finala će se susresti sa Mančester junajtedom, koji ne postiže dobre rezultate u prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nalazi se na meti kritika navijača i medija u Engleskoj, a pre svih trener Žose Murinjo.

Tuhel smatra da njegovi puleni imaju kvalitet da slave i na "Old Trafordu".

"Imamo kvalitet da pobedimo na Old Trafordu. Imam poverenja u moj tim, ali to je veliki test, veliki izazov. Da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih gledao tu utakmicu", rekao je Tuhel, preneli su britanski mediji.

Prva utakmica igra se 12. februara u Engleskoj, a revanš je na programu 6. marta u Parizu.

"Osmina finala je uvek teška. Ne mislim da smo favoriti. Moramo da poštujemo klubove koji imaju iskustvo igranja važnih utakmica u Ligi šampiona, kakav je Mančester junajted. Oni su osvojili Ligu šampiona nekoliko puta", naveo je Tuhel.Nemački trener dodao je da ekipa sada mora da se koncentriše na domaća takmičenja.

"Biće važno da pokažemo želju za pobedom, ali utakmice se igraju za dva meseca, sada bi bila velika greška da se koncentrišemo na utakmice u Ligi šampiona", rekao je Tuhel.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK ATLETIKA VEĆ GLEDA KA ZAVRŠNICI LIGE ŠAMPIONA: Već smo pobeđivali Juventus, a motiv nam je finale na našem stadionu

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

Predsednik fudbalskog kluba Atletiko Madrid Enrike Sereso rekao je danas da njegova ekipa ima veliki motiv ove sezone u Ligi šampiona, pošto će se finale tog takmičenja igrati na domaćem stadionu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.