Para na paru ide, Barselona prodala rezervistu za 35 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Para na paru ide, Barselona prodala rezervistu za 35 miliona evra!

Polako se prikuplja novac za letnje "bombe".

Barselona se ovog leta sprema za veliko trošenje, ali to istovremeno znači da je potrebno skupiti novac za takav luksuz.

Krenule su prodaje, Andre Gomeš je otkupljen od strane Evertona za sumu od oko 30 miliona evra, a ubrzo je stigao još jedan značajan priliv.

Doskorašnji golman Barse Jasper Silesen od danas je novi član Valensije koja će to zadovoljstvo platiti 35 miliona evra.

Scenario po meri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Katalonaca pošto se spekulisalo da je u čitav posao uključen i Neto, ipak Barselona će dobiti čist keš koji će moći da preusmeri tamo gde je to najpotrebnije.

Grizman i/ili Nejmar...

Agreement with @valenciacf for transfer of @JasperCillessen

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 26. јун 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrda, Barsa ima novog golmana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 10:56

I to su rešili na "Kamp Nou"...Iako je na trenutak delovalo da su od Valensije za transfer Jaspera Silesena dobili samo novac, Barsa je ipak ekspresno rešila pitanje rezervnog golmana...Naime, sa "Mestalje" je na "Kamp Nou" stigao brazilski čuvar mreže Neto...On će biti alternativa Ter Štegenu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.