Pao dogovor, Junajted na pragu drugog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor, Junajted na pragu drugog pojačanja!

Pouzdani "Bi-Bi-Si" prenosi da je ponuda prihvaćena.

Kristal Palas je prihvatio ponudu Mančester junajteda za desnog beka Arona Van-Bisaku, prenosi "Bi-Bi-Si".

Ekipa sa "Selhrsta" će na ime transfera zaraditi 55 miliona evra, a sam fudbaler će dobiti ogromnu povišicu.

On je bio najslabije plaćeni fudbaler Palasa sa 11 hiljada evra nedeljno, od naredne sezone će na "Old Trafordu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zarađivati 100 hiljada evra na sedmičnom nivou.

Očekuje se da mladi fudbaler odmah odradi lekarske preglede, pre nego što ode na odmor, te nas uskoro očekuje i zvanična potvrda kluba iz Mančestera.

Eron Van-Bisaka ima 21 godinu, poreklom je iz DR Kongo, rođen je u Engleskoj u Krojdonu, a od 2009. godine je član Kristal Palasa.

Nakon osam godina u akademiji i omladinskom pogonu, prebačen je u prvi tim pred sezonu 2017/18, da bi debi upisao u februaru 2018. godine pod palicom Roja Hodžsona.

Oduševio je iskusnog stručnjaka, koji mu je u sezoni na izmaku dao šansu u prvoj postavi i nije se prevario, Van-Bisaka je izrastao u jednog od najperspektivnijih defanzivaca u zemlji i jednog od najboljih bekova.

Interesantno je da je počeo kao krilo, Frank de Bur ga je poveo na pripreme leta 2017. godine, sa idejom da ga koristi kao desnog spoljnog u 3-5-2 formaciji.

On će biti drugo pojačanje Mančester junajteda, kako je pre njega na "Old Traford" stigao talentovani Velšanin Danijel Džejms iz Svonsija, za 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BUM! Junajted razbio kasu, Van Bisaka postaje najskuplji desni bek sveta

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2019

Jedna odlična sezona u Kristal Palasu kao preporuka za Mančester junajted? Možda bi takav model poslovanja u nekim drugim vremenima bio neprihvatljiv za velikana s Old Traforda, ali sada su drugačije okolnosti - Junajted je dogovorio sve detalje transfera Arona van Bisake i samo se čeka potvrda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.