Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panturo osvojio peti Kristalni globus u kombinaciji

Francuz Aleksis Panturo pobednik je današnje kombinacije koja su skijaši vozili u Banskom u okviru Svetskog kupa, što mu je donelo mali Kristalni globus u toj disciplini.

Panturo je, samo 11 dana nakon što je osvojio svetsko zlato u kombinaciji u Oreu, do pobede došao ukupnim vremenom 1:55,55.

Francuz je tako osvojio peti Kristalni globus u kombinaciji.

Drugo mesto u Banskom osvojio je Austrijanac Marsel Hiršer, koji je za pobednikom zaostao 68 stotinki, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dok je treći bio Slovenac Stefan Hadalin sa 69 stotinki zaostatka.

U generalnom plasmanu Svetskog kupa Hiršer je prvi sa 1.328 bodova, Panturo je drugi sa 868, dok je na trećem mestu Henrik Kristofersen sa 708 bodova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.