Pantelić žali zbog kuma Teodosića, ali veruje da će jedan igrač neočekivano tek da se istakne na Eurobasketu (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Sep.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantelić žali zbog kuma Teodosića, ali veruje da će jedan igrač neočekivano tek da se istakne na Eurobasketu (VIDEO)

Svedok još jedne sigurne partije i pobede Đorđevićevog tima bio je i proslavljeni srpski fudbaler Marko Pantelić, koji je u društvu sa kumom Dejanom Stankovićem ispratio "orlove" ka sledećoj fazi
Foto: Telegraf
- Prezadovoljan. Bitno da smo se plasirali u četvrtfinale, momci stvarno dobro igraju, ima discipline. Bilo je dosta kombinovanja protiv Mađara, možda nije bilo lako sve kako se očekivalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali ipak je ovo osmina finala, pravi okršaji nam tek predstoje i zato ne treba zameriti, nego čestitati. Svaka čast i Saletu i svim momcima, i hvala im na ovom što pružaju. Nažalost, nismo kompletni - a da jesmo, svi bi očekivali glavnu premiju i zlatnu medalju. Ovako svaka čast na svemu što je urađeno i nadam se da će nas obradovati i doneti medalju u Beogradu.
- Biće jako težak meč, ali verujem u sve što radi Đorđević i cela ekipa, i stvarno su pravi momci i jako se dobro bore za našu zemlju, jako pametno. Mirni su u glavi, a imaju vrelinu u telu i to pokazuju agresivnošću na terenu i svi bi voleli da donesu medalju, zato smo i tu, zato im pružamo podršku i verujemo u njih.
Možemo li da očekujemo dolazak Tea?
- Ne, on je u Americi, već odavno i priprema se za sezonu, ali prvo da zaleči povredu - završio je Pantelić, uz konstataciju da on menja Teodosića kao podrška igračima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.