Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 15:03

Paljba po nasledniku Marka Nikolića: Skini golove i nosi loptu kući! On odgovara: Dominirali smo!

Lokomotiva bez šuta u okvir gola i na rubu eliminacije

Era Markusa Gizdola u moskovskoj Lokomotivi nije poečla baš najbolje. Naslednik Marka Nikolića je debitovao prošlog vikenda protiv Rubina, kada je Lokomotiva posle 2:0 za rivala uspela da dođe do 2:2 golom u 93. minutu meča. Sinoć u Ligi Evrope nije bila te sreće da izbegne poraz.

Galatasaraj je slavio u Moskvi 1:0, a Lokomotiva je meč završila bez šuta u okvir gola. Dovoljno da se ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kritičari ostrve na nemačkog stručnjaka koji je i pre debija dočekan sa skepsom. Doduše, setimo se i da je Nikolić „dočekan na nož“ pa je tek kasnije dobrim rezultatima zaslužio poštovanje ruske fudbalske javnosti.

„Ne znam ni kako bi ih ocenio. Koju ocenu dati za ono? Nisu imali šut na gol za celu utakmicu! Kako možete da igrate takav fudbal? Hajde onda da skinemo golove, da igramo fudbal bez golova i takmičimo se u držanju lopte. Onaj koji ima najveći posed lopte, neka bude pobednik i neka nosi loptu kući“, rekao je nekadašnji fudbaler CSKA, a danas stručni konsultant u medijima, Vladimir Ponomarev.

Ipak, Markus Gizdol nije nezadovoljan igrom svojih izabranika protiv Galatasaraja.

„Žao mi je zbog rezultata, ali igrali smo odličan fudbal 75 minuta. Nažalost, nismo uspeli da iskoristimo šanse. Dominirali smo terenom. Ali kao što znate, fudbal je igra u kojoj odlučuju golovi. Bez obzira, rekao sam mojim igračima da smo na dobrom putu i da ćemo sigurno doći do kraja tog puta. Sada treba što pre da zaboravimo ovaj meč”, rekao je Gizdol.

Bez šuta u gol?

“Imali smo mnogo šuteva! Ali nisu išli u okvir gola. U prethodnoj utakmici smo postigli dva gola. Ovoga puta se protivnik dobro branio, a nama je falila realizacija”.

Lokomotiva ostaje na smo jednom osvojenom bodu posle tri kola i u konkurenciji Lacija, Marselja i Galatasaraja deluje da je završila svoju evropsku epizodu ove sezone.

“Postoje šanse. Naravno, otežali smo sebi situaciju, ali ćemo uraditi sve da popravimo našu situaciju u grupi”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.