Pa, kad je kraj? Sitijevi rođaci kupuju dvostrukog prvaka Engleske, imaćemo novu supersilu u PL?

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 11:23

Pa, kad je kraj? "Sitijevi rođaci" kupuju dvostrukog prvaka Engleske, imaćemo novu supersilu u PL?

Niko ne sumnja šta se krije iza svega, oni su zaista veliki klub sa strašnom podrškom...

Arapi su na korak od preuzimanja još jednog velikog engleskog kluba.

Ako vam ovo "veliki" zasmeta, ne misli se samo na dve titule sedamdesetihh već i činjenicu da oni imaju strašnu navijačku podršku, odnosno ogroman broj pristalica.

I sada su na vrata kluba iz Derbišajera zakucali Arapai. Pregovori između vlasnika Ramsa Mela Morisa i Šeika Kaleda bin Zajeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Al Nehajana, rođaka Sitijevog vlasnika Šeika Mansura su u završnoj fazi. Ovaj član kraljevske porodice u Emiratima je, što se kaže prva ruka, jedan od najmoćnijih u unutrašnjem krugu vladara, milijarder je školovan u Londonu, obavlja važne funkcije u državi.

Jasna je i njegova namera, Derbi Kaunti je poznat klub, igra na Prajd Parku koji ima kapacitet oko 33 000, redovno je pun, a tim na gostovanjima često prati desetak hiljada navijača. Oni igraju veliki derbi istočnog Midlendsa sa Notingem Forestom, osim dve titule prvaka, kada je u pitanju PL, proveli su šest godina do 2002. pa se onda vratili 2006. ali se nisu dobro snašli, ispali su već u martu.

Još 2013. su pali u baražu za PL, kao i pred dve godine sa Lampardom na klupi kada su poraženi od Aston Vile na Vembliju. Lamps je otišao u Čelsi, zamenio ga je Filip Koku, veliko ime, bili su deseti prošle godine. Holanđaninu ne ide ni ove, blizu je smene, u tom slučaju legendarni Vejn Runi će preuzeti kao igrač-menadžer. Nema sumnje da će novi vlasnici učiniti sve da se "Ovnovi" vrate u PL što pre, imaju solidan tim, tu su Ajb, Kazim-Ričards, Runi, bivši igrač Vile Kertis Dejvis, reprezentativci Poljske, Velsa, Amerike, Škotske, ali ne ide dobro.

Jasno, očekuju se velika ulaganja, kako rekosmo Derbi Kaunti ima veliki potencijal kada su navijači u pitanju, grad živi za fudbal, infrastruktura je odlična, jasno je zbog čega su Emiraćani bacili oko na "Ovnove".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.