PUTIN ČESTITAO NURMAGOMEDOVU: Srećni smo zbog ove pobede. Habibu sve čestitke, a ostalo je njegov izbor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 22:50

PUTIN ČESTITAO NURMAGOMEDOVU: Srećni smo zbog ove pobede. Habibu sve čestitke, a ostalo je njegov izbor!

Rusi presrećni trijumfom Dagestanca.

Habib Nurmagomedov je u subotu uveče pobedio Džastina Gejdžija u Abu Dabiju na UFC 254 i odmah odlučio da objavi povlačenje iz UFC-a. Dagestanac je Amerikanac savladao davljenjem u drugoj rundi, iako je tek drugi put u karijeri izgubio jednu rundu u borbi. Gejdži je udarcima dobio prvu, u drugoj je morao da "tapne", na šta nije ostala imuna ni ruska Vlada.

- Srećni smo zbog ove pobede. Habibu sve čestitke, a ostalo je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbor - navodi se u saopštenju iz Kremlja, sa potpisom portparola Dmitrija Peskova, desne ruke Vladimira Putina.

Da podsetimo, Nurmagomedov je do titule u lakoj kategoriji došao na UFC 223 protiv Ala Jakvinte, a odbranio ju je protiv Konora Mekgregora, Dastina Poarijea i sada Gejdžija.

Nedavno mu je od posledica koronavirusa preminuo otac Abdelmanap i zbog toga je posle pobede Habib poručio "ne nameravam da se ovde vraćam bez oca".

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.