PUNI SE BUDŽET NA MARAKANI: Evo koliko je novca ZARADILA Zvezda pobedom nad Liberecom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 23:10

PUNI SE BUDŽET NA MARAKANI: Evo koliko je novca ZARADILA Zvezda pobedom nad Liberecom!

Veliki uspeh crveno-belih.

Crvena zvezda je u drugom kolu "L" grupe Lige Evrope "pregazila" Slovan iz Libereca sa ubedljivih 5:1 i osvojila prva tri boda na evropskoj sceni.

Pobeda nad klubom iz Češke znači i finansijsku korist za crveno-bele, pošto je srpski šampion zaradio 570.000 evra, a ako nastavi da ređa uspehe u narednim mečevima, prvi je protiv Genta, ta cifra će se samo povećavati.

Podsetimo, pobeda u grupnoj fazi Lige Evrope donosi ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznos što je osvojila Zvezda (570.000 evra), remi vredi 190.000 evropskih novčanica.

Ne treba zaboraviti ni premije za prvo mesto u "L" grupi (1.000.000 evra), dok će drugoplasiranom pripasti upola manja cifra (500.000 evra).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.