PUKLA TIKVA: Levandovski oštro udario po Mesiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 11:57

PUKLA TIKVA: Levandovski oštro udario po Mesiju

Poljak bez dlake na jeziku.

Robert Levandovski se oglasio posle skandalozne odluke da prestižna Zlatna lopta za 2021. godinu bude dodeljena Lionelu Mesiju. Napadač Bajerna je iskreno pričao za poljske medije o iznenađujućem ishodu ceremonije u Parizu.

– Bio sam jako tužan što nisam pobedio, nema razloga da to krijem. Bio sam tako blizu… Cenim Mesija, ali raznelo me je to što nisam pobedio. Dobro je što te nedelje nisam igrao za Bajern – istakao je Levandovski.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mesi je na bini, dok je primao nagradu, izjavio da je Zlatnu loptu zaslužio i Levandovski kojem je pripala nagrada za najboljeg strelca.

– Mesijeve reči bi mi značile kada bih osećao da su iskrene, a ovako su prazne – otvoreno je poručio Levandovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.