PUKAO PRENOS NA 20 SEKUNDI DO KRAJA: Vidite snimak KRAHA i pregled utakmice u kojoj je Zvezda ČUDESNO preokrenula (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 22:43

PUKAO PRENOS NA 20 SEKUNDI DO KRAJA: Vidite snimak KRAHA i pregled utakmice u kojoj je Zvezda ČUDESNO preokrenula (VIDEO)

Igra nerava...

U zaostalom meču 11. kola regionalne ABA lige u dvorani Aleksandar Nikolić, beogradska Crvena zvezda uspela je da posle velike drame savlada Cedevita Olimpiju rezultatom 82:81 (24:24, 28:27, 17:14).

Zvezda je vodila većinu utakmice, ali je loše ušla u samu završnicu, 26 sekundi pred kraj, gosti su imali tri poena razlike - 78:81. U tom trenutku je nestao i televizijski prenos, te gledaoci nisu mogli da vide preokret crveno-belih i dramatičan rasplet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča.

Pogledajte i sami kako je izgledao "krah" prenosa:

Gledam Crvena zvezda - Olimpija na Arena Sport. “Pa nismo menda zdaj izgubili slike v najbolj kritičnem trenutku?” 😂🙈 Se ne da lepše opisat... 👍 vodimo 81:78 zmrzne stream... na koncu zgubimo 81:82. @ArenaSport_SI @KKCedOL pic.twitter.com/XUG11y2JEx

— Klemen Aber (@KlemenAber) April 14, 2021

U narednom napadu fauliran je Branko Lazić koji je pogodio prvo, ali je promašio drugo slobodno bacanje za 79:81.

THE END: @kkcrvenazvezda beat @KKCedOL after a comeback in the thrilling finish of the game. #ABALiga pic.twitter.com/NXMubRej8C

— ABA Liga (@ABA_League) April 14, 2021

Ispostavilo se da je to bilo odlično po Zvezdu pošto je Kori Volden fauliran posle ofanzivnog skoka. Za razliku od kapitena Beograđana, Amerikanac je pogodio oba slobodnjaka i meč je ponovo bio na "nuli" - 81:81.

Olimpija je potom izgubila loptu, a Marko Simonović je pogodio jedno slobodno bacanje za konačnih 82:81. Drugo je namerno promašio jer Slovenci nisu potom imali vremena da urade nešto više osim da gledaju kako vreme na satu ističe.

AFTER 3/4: @kkcrvenazvezda - @KKCedOL 69:65.

PHOTO GALLERY: https://t.co/jr6gObnZjK #ABALiga pic.twitter.com/5vpsY2TeqC

— ABA Liga (@ABA_League) April 14, 2021

Pogledajte i sami najzanimljivije detalje sa tog meča koje je neko u hali snimao mobilnim telefonom gde se vidi i slavlje crveno-belih na kraju:

Veliki je ulog bio u derbi utakmici u Beogradu. Crveno-beli su se pobedom približili prednosti domaćeg terena u polufinalu plej-ofa, a ostali su i u trci za prvo mesto na kraju regularnog dela.

Olimpija sada ima tri trijumfa manje od kluba sa Malog Kalemegdana, baš kao i četvrtoplasirani Mornar, koji je odigrao i dve utakmice više.

Ovo je bio prvi ovosezonski meč Zvezde i Olimpije, a zanimljivo je da će već u nedelju odigrati novi meč, ovoga puta u dvorani "Stožice" u Ljubljani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.