PSŽ ubedljiv, ali pobeda nije u centru pažnje - Žestoke uvrede za Nejmara, rastanak sve bliži! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ ubedljiv, ali pobeda nije u centru pažnje - Žestoke uvrede za Nejmara, rastanak sve bliži! (video)

Izgleda da njihov odnos više ništa ne može da popravi.

Spekulacije o odlasku Nejmara iz Pari sen Žermena presele su navijačima ovog kluba.

Danas su mu uvredama poslali jasnu poruku, na jednom od većih transparenata stoji i "Nejmare, gubi se".

Sa tribina se orilo "hijo da puta" uz njegovo ime, prevod ove španske fraze nije neophodan.

The whole PSG fanbase are chanting "Neymar, hijo da puta" which translates to "Neymar, you son of a bitch" tonight >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << during their Ligue 1 opener against Nimes.

Savages. pic.twitter.com/f7jWDMli9p

— FutbolBible (@FutbolBible) August 11, 2019

PSG fans slam Neymar with x-rated banners at Ligue 1 opener against Nimes. PSG fans unravelled banners hitting out at Neymar, Fans are furious at him for his conduct as he looks to exit. With Neymar absent, PSG raced into a 1-0 lead at the break via an Edinson Cavani penalty. pic.twitter.com/HSuEfNBWRo

— Lilian Chan (@bestgug) August 11, 2019

To da je PSŽ savladao Nim na startu nove sezone sa 3:0 (1:0) ostalo je u senci gore-pomenutih dešavanja, a mediji pišu i o napretku u pregovorima između Parižana i Barselone.

Navodno su u PSŽ spremni da pristanu i na trampu, naravno uz doplatu, fudbaler koji bi mogao put francuske prestonice je Kutinjo.

Što se tiče samog susreta, poveli su "Sveci" preko Kavanija u 24. minutu, Urugvajac je pogodio sa kreča, i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nakon 11 minuta igre u nastavku Mbape je povisio na 2:0, da bi konačan rezultat postavio Di Marija, na asistenciju Mbapea u 69. minutu.

Nejmar zbog povrede nije bio u protokolu, kako stoje stvari, Brazilac je najverovatnije već odigrao svoj poslednji meč u dresu kluba sa "Parka prinčeva".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.