PSŽ TRAŽI NOVOG TRENERA: U igri tri Italijana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ TRAŽI NOVOG TRENERA: U igri tri Italijana!

Bar znamo odakle će biti.

Novi trener PSŽ-a bice Italijan! Tomasu Tuhelu se bliži kraj na klupi Pari Sen Žermena, videćemo hoće li izdržati do kraja sezone, mnogo zavisi i od revanša protiv Dortmunda, a izgleda da se zna da će novi trener "Svetaca" biti sa Apeninskog poluostrva.

Leonardo želi trenera iz Italije i navodno je napravio listu od tri kandidata. Prvi je Maks Alegri, koji nema posao, ali će se verovatno vratiti na klupu od naredne sezone. Međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i on čeka ponudu iz Engleske.  Spominje se i Simeone Inzagi koji čini čuda sa Laciom, mogao bi da dobije ponudu iz snova, prvi operativac Parižana smatra da njegova vizija fudbala odgovara projekciji onoga što žele. I treće ime je neočekivano, Mauricio Sari. On trpi kritike u Juventusu, ali čini se da Juve, za razliku od PSŽ nema potrebne igrače za "Sarizam" i da ako ne ostane posle leta ulazi u konkurenciju za mesto trenera.

Leonardo prépare l'après Tuchel, Allegri et surtout Inzaghi ciblés (L'E) https://t.co/G8zKCT3VBN

— CulturePSG (@CulturePSG) February 22, 2020

Dakle, tri Italijana na meniju, sigurno je da Tuhel neće ostati, a priča se da se još jesenas dogovorio sa Bajernom iz Minhena, posle smene Kovača.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienko

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.