KO KAŽE DA SE ZVEZDA OBRUKALA? Evo kako je surovi PSŽ demolirao Lion (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO KAŽE DA SE ZVEZDA OBRUKALA? Evo kako je surovi PSŽ demolirao Lion (VIDEO)

Parižani maksimalni u šampionatu Francuske.

Fudbaleri PSŽ-a su u okviru devetog kola francuskog prvenstva na svom terenu slavili protiv Liona sa 5:0. Parižani su posle minimalnog vođstva u prvom poluvremenu u nastavku potpuno slomili otpor gostiju i zasluženo trijumfovali.

Nejmar je sa penala u devetom minut doveo svoj tim u vođstvo da bi u drugom poluvremenu tačku na ovaj trijumf sa dva gola postavio Kilijan Mbape u roku od pet minuta. U nastavku meča sjajni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Francuz je postigao još dva gola i postavio konačan rezultat od 5:0!

Posle ubedljive pobede protiv Crvene zvezde u okviru grupe "C" Lige šampiona, Nejmar, Kavani i Mbape nastavili su da terorišu protivničke mreže i stavili svima do znanja da se protiv njih niko neće naigrati fudbala.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.