PRVI TRIJUMF U LIGI NACIJA: Irci ubedljivi protiv Škotske u Dablinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2022, 20:39

PRVI TRIJUMF U LIGI NACIJA: Irci ubedljivi protiv Škotske u Dablinu

Sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu.

Fudbalska reprezentacija Republike Irske ostvarila je prvu pobedu u Ligi nacija u trećem kolu Grupe 1 Lige B pošto je savladala selekciju Škotske sa 3:0 (2:0) u Dablinu.

Irci su odigrali odličan meč i zasluženo stigloi do trijumfa, a poveli su u 20. minutu posle kornera i gužve u šesnaestercu Škotske u kojoj se najbolje snašao Alan Braun i savladao golmana Gordona. Do poluvremena su Irci duplirali prednost pošto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 28. minutu Troj Perot iskoristio asistenciju Obafemija i postigao pogodak.

Nije dugo trebalo Ircima da reše pitanje pobednika. U nastavku su posle samo šest minuta igre postigli treći gol, a strelac je bio Obafemi koji je odličnim udarcem sa 30 metara savladao Gordona. Irci su ovom pobedom stigli do drugog mesta u grupi ispred Škota, a prva je Ukrajina koja je ranije danas sa 3:0 savladala Jermeniju koja je sada poslednja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.