PRVI ROĐENDAN INSTITUTA ZA ŽENSKI SPORT: Marina Maljković- Najveći aplauz za vas devojke, što dobijate šansu da budete šampionke

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 12:11

PRVI ROĐENDAN INSTITUTA ZA ŽENSKI SPORT: Marina Maljković- "Najveći aplauz za vas devojke, što dobijate šansu da budete šampionke"

Promocija pravih vrednosti.

Institut za ženski sport proslavio je danas prvu godinu postojanja u SC Vizura.

Idejni tvorac Instituta je Marina Maljković, selektorka košarkašica Srbije.

Institut broji oko 600 devojčica iz cele Srbije uzrasta od sedam do 14 godina, a sa njima je radilo 30 trenera.

Osim besplatnih treninga, fokus Instituta je i na tome da devojčice imaju pravilan i fizički i psihički razvoj.

Osnivač Marina Maljković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Tokija je pozdravila sve aktere Instituta, trenere, lekare i psihologe, koji rade sa decom.

-Institut za ženski sport brine o telesnom zdravlju, ali i o mentalnom zdravlju dece. Morate da ih slušate pođednako kao trenere i čast nam je što imamo izuzetnu grupu ljudi sa nama. Danas sva pažnja ide na njih, poručila je Maljković na proslavi rođendana.

Institut je rasprostranjen na sedam gradova u Srbiji.

-Ono što je najvažnije, bez koga Institut ne bi postojao jesu ova deca iz Beograda, Aranđelovca, Kikinde, Požarevca i iz svih ostalih gradova u Srbiji. Zato najveći aplauz za vas devojke, što dobijate šansu da budete šampionke, zaključila je Maljković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Institut za ženski sport proslavio prvi rođendan

Izvor: RTS, 26.Sep.2021

Institut za ženski sport proslavio je danas prvu godinu postojanja u SC Vizura. U prethodnih godinu dana Institut, čiji je idejni tvorac selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković, organizovao je besplatne treninge za devojčice u 14 sportova. . Više od 600 devojčica,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.