PRVI PUT U ISTORIJI: Otac i sin na klupi italijanskog velikana?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 20:14

PRVI PUT U ISTORIJI: Otac i sin na klupi italijanskog velikana?

Rešenje za očajnu situaciju u bivšem viceprvaku Evrope.

Pre Paula Fonseke, na klupi Rome sedeli su Zdenjek Zeman, Garsija i Di Frančesko. Za to vreme ostvareni su solidni rezultati, ali pehar nije osvojen.

Navijači su sve nezadovoljniji i sada je neizvesna sudbina trenera Fonseke, kome će utakmice protiv Parme i Breše biti od ključnog značaja da ostane na klupi.

Vučica naredne sezone zasigurno neće biti član najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pitanje hoće li Roma učestvovati u Ligi Evrope, obzirom da Milan koji se nalazi na dva boda zaostatka, sada napada tu poziciju.

Italijanska štampa bruji kako postoji mogućnost da Unai Emeri, Lučano Spaleti ili Loran Blan preuzmu kormilo bivšeg šampiona Serije "A". Ne zvuči, ipak, realno s obzirom na finansijsku situaciju u klubu.

"Čizmom" se pronela vest da bi Danijele De Rosi zajedno sa ocem Albertom mogao da preuzme ekipu, međutim, Alberto takav potez vidi pomalo riskantnim budući da je na početku trenerske karijere, ali mu mogućnost da u tandemu sa ocem Albertom koji je trenirao mlađe selekcije tog kluba, zvuči zanimljiva.

Roma se nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj i finansijskoj krizi i sada je dobro rešenje na klupi preko potrebno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.