PRVA IZJAVA NOVAKOVOG DŽELATA: Kada sam čuo da je Đoković rival, sve se raspalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 15:14

PRVA IZJAVA NOVAKOVOG DŽELATA: "Kada sam čuo da je Đoković rival, sve se raspalo"

Bronzana medalja na grudima Španca.

Španski teniser Pablo Karenjo Busta osvojio je bronzano odličje na Olimpijskim igrama u Tokiju. On je u meču za treće mesto savladao prvog tenisera sveta, Srbina Novaka Đokovića sa 2:1 u setovima. Nakon meča je u uzjavio za medije naglasio da se mesecima se pripremao i fokusirao na Olimpijske igre sa ciljem da stigne do medalje.

- Bio sam lud što sam igrao neke mečeve. Kada sam saznao da se Olimpijske igre neće dogoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle godine, malo sam se spustio, ali stigao sam na ove Igre u vrlo dobrom fizičkom i psihičkom trenutku i to sam pokazao. Ovde morate biti svaki dan sto posto. Bronzana medalja je ostvarenje sna - istakao je Busta.

Španca je poraz od ruskog tenisera Kačanova zaustavio na korak od finala, međutim, imao je Busta dovoljno snage da se potpuno oporavi za meč sa Đokovićem.

- Ova nedelja je bila veoma teška i kada sam video da će mi Đoković biti rival, sve se raspalo. Ali danas sam spavao kao nikada ranije, oporavio sam se kao da nisam igrao tokom cele nedelje i izašao sam na teren znajući da je cela Španija sa mnom i da neću prestati da verujem i pokušavam do poslednje tačke - otkrio je španski teniser.

- Stigao je sav umor od nekoliko nedelja, pritisak da predstavljate svoju zemlju na nekim igrama i još kad vidite da igrate protiv Đokovića, opustite se svesni da je teško. Bio je to veoma važan meč za mene. Posle pobede protiv Medvedeva činilo se da se medalja približava, a sa Hačanovim da se udaljava. Uspeo sam da se fizički i psihički oporavim i nije bilo lako protiv Đokovića.

Karenjo Busta se osvrnuo i na Đokovićeve reakcije i izlive besa prilikom kojih je Srbin bacao reket.

- Kad je bacio reket na tribine, čini se da nije bilo dovoljno da ga sudija upozori. Ponekad je teško izvršiti pravila kada se suočite sa prvim na svetu - zaključio je Španac

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.