PRŠTALO JE NA SVE STRANE: Štimac BIO savršen kao po navici, a onda je izbila TUČA na parketu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRŠTALO JE NA SVE STRANE: Štimac BIO savršen kao po navici, a onda je izbila TUČA na parketu! (VIDEO)

Bez milosti.

U turskog košarkaškog prvenstva koji se igrao u ponedeljak, Darušafaka je na svom terenu bila bolja od Turk Telekoma rezultatom 94:87, a meč je obeležila velika tuča krajem susreta nakon koje je isključen glavni akter Majkl Erik. Kao po navici, srpski reprezentativac Vladimir Štimac bio je sjajan na parketu...

KUP AZIJE: Jordanci iznenadili Degenekove Sokeruse (FOTO)

Daçka-Telekom arasındaki keyifli maçta resmen beklenmedik kavga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << çıktı.

Eric niye böyle şeyler yaptı gerçekten anlayamadım pic.twitter.com/jbEjhvZIbj

— Yasin Yıldırım (@Yasinyay) January 7, 2019

Štimac je ubacio 14 poena (5/7 iz igre, 4/5 penali) i 8 skokova za 26 minuta, ali je meč obeležila velika tuča krajem susreta nakon koje je isključen glavni akter Majkl Erik. On je glavom udario Turena, a pre toga je odgurnuo loptom Endera Arslana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.