PROTIVNIK NIJE STRAŠAN: Orlići počinju kvalifikacije, ali opuštanja NEMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTIVNIK NIJE STRAŠAN: Orlići počinju kvalifikacije, ali opuštanja NEMA (FOTO)

Utakmica na programu u petak.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u petak (18.00), u Jagodini prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će za dve godine biti organizovano u Italiji. Protivnik Orlića koje od pre nekoliko dana vodi selektor Goran Đorović biće Gibraltar, a u grupi su još i selekcije Rusije, Austrije, Makedonije i Jermenije.

- Jedva čekamo početak meča protiv Gibraltara, koji će otvoriti naš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put kroz kvalifikacije. Momci su zaista ozbiljni, rešeni da pruže maksimum i već od starta pokažu pobedničke ambicije koje ćemo imati u svim utakmicama. Gibraltar je samo prvi u nizu rivala, bićemo maksimalno koncentrisani i nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje. Nema velikih i malih utakmica, sve su podjednako važne i to je moto od kojeg nećemo odustajati - rekao je Đorović koji neće moći da računa na Milana Gajića, koji se povredio na pretposlednjem treningu.

- Žao nam je, ali imamo alternativu. Želimo Gajiću brz oporavak i da bude spreman za naredne duele.

#U21 reprezentacija Srbije sutra u Jagodini protiv @GibraltarFA igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za EP 👉https://t.co/azSHB8Zdpv #orlići pic.twitter.com/1Q8k6QK7zY

— FSSrbije (@FSSrbije) August 31, 2017

Težak duel očekuje i kapiten Andrija Živković.

- Očekujem težak duel, ali priželjkujem da brzo postignemo gol, jer tada bi bilo mnogo lakše. Dakle, brzo vođstvo je najbolji način da budemo rasterećeni i pokažemo sve što umemo. Ova generacija ima potencijal, tu je novi selektor i stručni štab, sjajno smo se uklopili i postali kompaktan tim. Siguran sam da ćemo u Jagodini to i dokazati - kazao je Živković.

Mlada reprezentacija će trenirati u četvrtak, od 19 časova na Gradskom stadionu u Jagodini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.