PROMENA U NOVAKOVOM PLANU: Đoković precrtao OVAJ turnir! Definitivno neće učestvovati na NJEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 18:31

PROMENA U NOVAKOVOM PLANU: Đoković precrtao OVAJ turnir! Definitivno neće učestvovati na NJEMU

Nema ga na spisku učesnika.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković definitivno neće učestvovati na jednom od nekoliko preostalih turnira do kraja sezone. U pitanju je turnir u Beču, na kojem je igrao prošle sezone, ali ga ove nema na listi prijavljenih učesnika, kao što se i očekivalo.

Đoković će igrati na turniru u Indijan Velsu koji počinje 4. oktobra, a može se očekivati da do kraja godine igra Masters u Parizu, kao i završni Masters koji se ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra u Torinu.

Turnir u Beču se održava od 23. do 31. oktobra. Podsetimo, Novak je prošle godine igrao ovaj turnir, gde je ispao u četvrtfinalu nakon što je u uvodna dva kola pobedio Filipa Krajinovića i Bornu Ćorića.

Pauzu između turnira najbolji teniser sveta iskoristio je za posetu Srbiji.

Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.