PRODAT MESIJEV DRES ZA GAVRILA: Manje novca je doneo nego Ronaldov, ali bližimo se cilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 16:18

PRODAT MESIJEV DRES ZA GAVRILA: Manje novca je doneo nego Ronaldov, ali bližimo se cilju

Potrebno je još 800 hiljada evra.

Prodate je dres Lionela Mesija za lečenje malog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spiralne mišićne atrofije i to za nešto malo manje pare nego Ronaldov.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

Od prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potpisanih dresova Lionela Mesija i Kristijana Ronalda sakupljeno je 2,4 miliona dinara

Potpisana Juventusova sedmica  je prodata je za 1,3 miliona dinara, a Barselonina desetka prodata je za 1,1 milion dinara.

Terapija za spinalnu mišićnu atrofiju od koje boluje mali Gavrilo, košta čak 2,5 miliona evra, a neophodno je da se prikupi još oko 800.000 evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.