PROCURILO: ŠAKOTA ODLAZI? Zvezda u potrazi za novim trenerom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 12:01

PROCURILO: ŠAKOTA ODLAZI? Zvezda u potrazi za novim trenerom!

Razlog su zdravstveni problemi iskusnog stručnjaka.

Iskusni košarkaški stručnjak Dragan Šakota neće ostati na poziciji glavnog trenera, a kako saznaje list Kurir, srpski prvak kreće u potragu za novim šefom struke.

Razlog za završetak saradnje Dragana Šakote i crveno-belih nije košarkaške prirode. Naprotiv, na Malom Kalemegdanu izuzetno su zadovoljni sa sa poslom koji je uradio njihov trener, ali zdravstveni problemi zbog kojih Šakota ne može da putuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gostovanja doveli su do toga da se u mora pronaći novi trener za narednu sezonu.

Izbor pred rukovodstvom crveno-belih nije lak, a ni krug kandidata nije preširok. Nema mnogo trenera koji su kalibar da preuzmu na svoja leđa pritisak vođenja Zvezde.

Ono što ide na ruku rukovodstvu evroligaša je činjenica da do početka nove sezone imaju dovoljno vremena da nađu adekvatnu zamenu za Šakotu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.