PROBLEMI U NAJAVI: Italijani pokrenuli istragu protiv Dušana Vlahovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 10:42

PROBLEMI U NAJAVI: Italijani pokrenuli istragu protiv Dušana Vlahovića (FOTO)

Da li je prekršio propise.

Problemi u najavi za Dušana Vlahovića. Italijanske vlasti su zvanično otvorile istragu protiv srpskog golgetera zbog sumnje da je prekršio propise o izolaciji prilikom prelaska iz Firence u Torino.

Srpski napadač je bio pozitivan na koronu i propustio je poslednju utakmicu koju je Fiorentina odigrala u Seriji A pre odlaska u Juventus.

There will be an investigation into Dusan Vlahovic’s Juventus medical, as the local >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << health authorities warn he could’ve broken COVID rules by leaving Florence early https://t.co/lROZIfED99 #Juventus #Fiorentina

— footballitalia (@footballitalia) February 9, 2022

Odmah po preseljenju u Torino, dok su još trajali pregovori o transferu, pojavile su se sumnje da je Vlahović izašao iz izolacije pre predviđenog vremena kako bi obavio lekarske preglede uoči pridruživanja ekipi "Stare dame", koja je za njega platila više od 75 miliona evra.

Kao rezultat toga, vlasti Toskane su pokrenule istragu o ovom slučaju. Kako se navodi, zdravstveni sistem u Toskani je preko medija saznao za Srbinov odlazak u Torinu, iako nije imao zeleno svetlo da napusti svoj dom u Firenci. U Italiji se veruje da je Vlahović u vreme transfera bio asimptomatski pacijent, a poznato je i da je prethodno bio tri puta vakcinisan protiv virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.