P*RNO ZVEZDA OTKRILA KO JOJ SE UDVARA: Slučajno je otkrila da se radi o igraču Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P*RNO ZVEZDA OTKRILA KO JOJ SE UDVARA: Slučajno je otkrila da se radi o igraču Reala

Možda je i želela da se sazna.

Jedna od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle Lana Rouds je otkrila je da joj se nedavno javio poznati fudbaler.

Naravno, svi su želeli znati više informacija o njemu, ali glumica je taktički otkrila tek informaciju da misteriozni igrač ima 43 miliona pratitelja na Instagramu.

Pogledajte rezultate

360° 📸 @ericjcui

Објава коју дели Lana Rhoades (@lanarhoades) дана 27. Феб >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020. у 4:44 PST

Kada se pogleda na listu najpopularnijih fudbalera na pomenutoj društvenoj mreži dolazi se do tri fudbalera Reala. Marselo, Bejl i Džejms Rodrigez. Ko je od njih nije poznato, ali barem se zna gde igra.

Dok ne saznamo koji se fudbaler "zaljubio" u Lanu pogledajte još njenih slika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.