PRLAINOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD ITALIJOM: Lepše zvuči peto, nego šesto mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRLAINOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD ITALIJOM: Lepše zvuči peto, nego šesto mesto

Srbija bez poraza na turniru, a daleko od medalje.

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović kaže da je sistem takmičenja bio takav da je celo prvenstvo u Budimpešti za Delfine stalo u jedan meč.

Nisu pomogle ni pobede u grupi, one u doigravanju su kasnije bile rezultatski slaba uteha jer su naši reprezentativci završili na petom mestu.

Nešto bolji utisak stvara to što je za peto mesto savladana Italija, aktuelni svetski prvak sa 8:7. Srbija je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedila i Grčku, nakon što je na peterce u četvrtfinalu izgubila od Španije posle 6:6 u regularnom delu meča.

- Sa jednim nerešenim, nije loše. Takav je sistem, to je moguće da se desi. Opet, završili smo turnir sa dve pobede. Prvo Grčku, sada Italiju u jednoj utakmici gde su i jedna i druga ekipa, videlo se, iscrpljene. Na kraju smo odbranom došli do 8:7, lepše zvuči peto mesto, nego šesto - izjavio je Prlainović na kraju turnira.

Odbrana je u poslednja tri meča bila izvrsna, bila je dovoljna za zaustavljanje Italijana, Grka i Španaca, ali je napad zakazao.

- Tu ima do leta dosta da se radi i radićemo sigurno... Ova utakmica ne menja svet i nikome od nas karijeru, ali smo želeli da dobijemo. Dobar okršaj sa Italijanima, videli smo i oni gde su u odnosu na nas - dodaje Prlainović.

Priznaje da će gledati finale, ali u opuštenoj varijanti, jer kaže da za skautiranje verovatnih rivala na OI u Tokiju ima vremena.

- Pogledali smo i tu utakmicu, ne bih rekao da smo toliko loše odigrali. Mogli smo i mi da dobijemo tu utakmicu, ne bi bilo nezasluženo. Da li ćemo dodatno skautirati finaliste? Ja znam da ću gledati finale, a za skautiranje ima još vremena - istakao je Andrija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska odbojkašica Frančeska Pićinini

Palazzetto 🔝#inaugurazione #palalido #milano #work #volleyball #me #12 #solocosebelle #amazing 😊

Објава коју дели Francesca Piccinini (@francescapiccinini12) дана 14. Јун 2019. у 7:02 PDT

Chiudo questa meravigliosa estate, con questo bellissimo scatto!! Pic by: @chiarapiccinini #summer2019 #solocosebelle #freedom #love #happy #giginalatrottola 🦋

Објава коју дели Francesca Piccinini (@francescapiccinini12) дана 15. Сеп 2019. у 11:55 PDT

ᗩᗪ ᗰᗩIOᖇᗩ 🌀

Објава коју дели Francesca Piccinini (@francescapiccinini12) дана 14. Авг 2019. у 10:53 PDT

Ti porto via con me In questa notte fantastica Ti porto via con me Ribalteremo il mondo... #aboutlastnight #spiderman #freedom #solocosebelle 🔥

Објава коју дели Francesca Piccinini (@francescapiccinini12) дана 15. Нов 2019. у 6:01 PST

• New life • #freedom #solocosebelle #model @drepubblicait

Објава коју дели Francesca Piccinini (@francescapiccinini12) дана 4. Окт 2019. у 9:47 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.