PRETNJA ZA GOLDEN STEJT: Hjuston DOVEO veliko pojačanje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETNJA ZA GOLDEN STEJT: Hjuston DOVEO veliko pojačanje! (FOTO)

Rakete se ne šale.

Bivši košarkaš Njujork Niksa i Denver Nagetsa Karmelo Entoni ponovo će promeniti klub. Posle prošlogodišnje, ne baš uspešne epizode u Oklahomi, iskusni as odlučio je da napusti Tandere i pojača franšizu Hjuston Roketse.

NE DRŽI GA MESTO: Bivši košarkaš Partizana PROMENIO klub! (FOTO)

ZVEZDA POTVRDILA: Nikola Jovanović u Trentu (FOTO)

Free agent Carmelo Anthony plans to sign his one-year, $2.4M deal with the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Houston Rockets today, league sources tell ESPN. He traveled to Houston and he’s completing his physical.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 13, 2018

EP NOVI SAD: Kadeti Srbije UBEDLJIVO deklasirali Holandiju, sledi nokaut faza

Uprava Oklahome ga je trejdovala u Atlantu Hoks za Denisa Šrudera i Majka Muskalu, ali ni Jastrebovi nisu želeli da zadrže Karmela i njegov snažan ugovor, pa je u roku od nekoliko dana Melo dobio raskid saradnje, uz isplaćen novac koji mu je bio zagarantovan ugovorom.

Pošto je postao slobodan agent, Melo se uputio ka Teksasu sa željom da se pridruži Hardenu i drugovima. Otputovao je u najmnogoljudniji grad ove američke države, a već je i obavio lekarske preglede, ostalo je da se stavi paraf na vernost Raketama.

Kako stvari stoje, Karmelo Entoni će potpisati jednogodišnji ugovor sa Hjustonom, po kome mu je zagarantovan veteranski minimum (2.400.000 dolara) sa finalistom "Zapada".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.