PRESUDA JE DONETA: Evo šta čeka policajca koji je UBIO fudbalera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESUDA JE DONETA: Evo šta čeka policajca koji je UBIO fudbalera!

Konačno rešena misterija.

Fudbaler Dalian Atkinson preminuo je 15. avgusta 2016. u 48. godini života, dok je tri godine kasnije ustanovljeno da je za smrt prvotimca premijerligaša Aston Vile kriv policajac. Sud u Birmingenu je doneo presudu i izrekao kaznu zatvora za policajca, koji je tom prilikom koristio elektrošoker.

O ovom slučaju je obaveštena i Dalijenova porodica, koja je pozdravila odluku suda i izrazila zahvalnost što su policiju stavili pred porotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ističu žal jer je istraga trajala čak tri godine.

A police constable has been charged with murdering Dalian Atkinson in a clash during which a stun gun and other force was used on the former footballer. https://t.co/zHZvjQcF6m

— howard fowlin (@howard_fowlin) November 8, 2019

Podsetimo, fudbaler Aston Vile je stradao u policijskoj akciji od posledica elektrošokera, prema svedočenju najbližih imao je srčane probleme, zbog čega je na putu do bolnice upao u srčanu komu, iz koje lekari nisu uspeli da ga izvuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.