PREPOZNALI SU NJEGOV TALENAT: Italijani pišu hvalospeve o Zvezdinom biseru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOZNALI SU NJEGOV TALENAT: Italijani pišu hvalospeve o Zvezdinom biseru (FOTO)

Postao je standardni član prvog tima.

Igrač Crvene zvezde Dejan Joveljić jedan je od najvećih talenata koji su se poslednjih godina pojavili u domaćem fudbalu, a to je prepoznao i italijanski ''Tutomerkato'' u tekstu pod naslovom ''Serija A posmatra Dejana Joveljića, u Srbiji je on već novi Ikardi'' u kojem se osvrnuo na igre napadača crveno-belih u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji.

 - Mlado napadačko čudo, rođeno u Bijeljini 1999, sletelo je u prvi tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već u finišu prošle sezone, kada je klub iz srpske prestonice već obezbedio titulu. I prvi put kao starter, 5. maja protiv Spartaka iz Subotice, odmah je našao način da privuče sve reflektore na sebe, postigavši dva gola u pobedi od 4:0. Ali, njegovi brojevi u U19 ekipi u sezoni 2017/18 su zastrašujući, mrežu rivala je zatresao čak 51 put - navodi se u tekstu ''Tutomerkata''.

Podsetili su Italijani i na prvi gol Joveljića u sezoni protiv Dinama iz Vranja, a istakli su i da je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u Omladinskoj Ligi šampiona, kao i da već postoji interesovanje nekih evropskih klubova među kojima su i oni iz Serije A.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaigračica Američkog fudbala Anđela Ripjen.

Wow! Thank you to @myLFL family and all the amazing fans. I am so excited for this season and can't wait to take the field with my team this year! This is unbelievably motivating and humbling! Congrats to all the ladies!! There are truly so many beautiful athletes in this league both inside and out! #LFL #Seattle #Mist #50HottestLFLathletesofalltime

A post shared by Angela Rypien (@angela_rypien) on Mar 26, 2014 at 8:35pm PDT

SEATTLE!! The rumors are true. I'm heading back to play with the Seattle Mist for the 2014 season. Looking forward to coming back to where it all started. #LetErRyp #LFL @mylfl @mortazam

A post shared by Angela Rypien (@angela_rypien) on Mar 14, 2014 at 9:40pm PDT

The love I have for this game is insane!! I miss it so much, the season can't come soon enough! @mylfl #lfl

A post shared by Angela Rypien (@angela_rypien) on Feb 23, 2014 at 7:14pm PST

A post shared by Angela Rypien (@angela_rypien) on Jun 8, 2013 at 9:00am PDT

Hello 28 ✨ Thank you for all the Birthday wishes 🥂 to another yr!

A post shared by Angela Rypien (@angela_rypien) on Oct 22, 2018 at 8:08pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.