PREOKRET: Jedan je poslao ZVANIČNU ponudu, a još tri SLAVNA kluba ŽELE Zvezdinog vezistu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Jedan je poslao ZVANIČNU ponudu, a još tri SLAVNA kluba ŽELE Zvezdinog vezistu! (FOTO)

Sigurno napušta Marakanu.

Definitivno je poznato da će Luka Adžić napustiti Zvezdu. Mladi vezista nije želeo da produži ugovor sa crveno-belima, zbog čega su ga navijači izviždali u poslednjem prvenstvenom meču protiv Voždovca.

FENER KVARI ZVEZDIN PLAN: Mogu li crveno-beli da odgovore bogatim Turcima (FOTO)

PLAN PRIPREMA: Zvezda preko Zlatibora i Austrije ide ka Ligi šampiona

HVALA, BRAĆO CIGANI! Emotivnim snimkom fudbaler Zvezde sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raznežio (VIDEO)

Na takvu Adžićevu odluku, najkonkretnije je odgovorio Anderleht. Slavni klub iz Brisela poslao je zvaničnu ponudu od 800.000 evra na Marakanu, međutim, krug zainteresovanih za ovog fudbalera se proširio.

Još jedan belgijski višestruki prvak Klub Briž želi mladog vezistu u svojim redovima, kao i španska Sevilja, odnosno, ovogodišnji osvajač Lige Evrope Atletiko iz Madrida.

Poslednju reč daće otac i bivši kapiten Zvezde Ivan Adžić, kao i Lukin menadžer Radojica Božović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.