PREMINUO JOJ OTAC: Porodična tragedija Baneta Ivanovića - ali on ne staje i igraće u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 23:34

PREMINUO JOJ OTAC: Porodična tragedija Baneta Ivanovića - ali on ne staje i igraće u finalu

Dok čeka novi ugovor.

Kapiten Zenita Branislav Ivanović nije igrao u sredu protiv Sočija, a ruski mediji preneli su vest da je otputovao u Srbiju.

Ruski mediji preneli su u sredu da postoji mogućnost za Zenit ostane bez kapitena Branislava Ivanovića do kraja sezone jer je Ivanović otputovao u Srbiju zbog porodične tragedije (detalji nisu bili poznati), a po povratku u Rusiju ga očekuje 14 dana karantina.

Stameni defanzivac je u Srbiju doputovao zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti oca svoje supruge.

On uprkos tragediji ne odustaje od fudbala i uskoro se vraća u Sankt Peterburg gde ga čekaju pregovori sa upravom Zenita o produžetku ugovora, ali i finalni meč ruskog Kupa protiv Spartaka iz Moskve.

Tamošnji mediji navode da će Ivanović biti u timu i predvoditi ekipu u jurišu na trofej.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.