PREMIJER LIGA: Mitrović se zagreva za Ligu nacija, ponovo pogodio za Fulam, ali i skrivio penal

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Mitrović se zagreva za Ligu nacija, ponovo pogodio za Fulam, ali i skrivio penal

Tim Slaviše Jokanovića gostovao Brajtonu.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović ponovo je bio strelac za Fulam. Napadač ekipe Slaviše Jokanovića je na gostovanju Brajtonu,u utakmici 4. kola Premijer lige doveo svoj tim u vođstvo od 2:0, u 62. minutu. Pre toga, Andreas Širle je tim iz Londona doveo u vođstvo u 43. minutu, a samo pet minuta posle pogotka "Mitrogola" prednost je smanjio Glen Marej. Isti igrač je međutim, u 84. minutu izjednačio sa bele tačke, na 2:2. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A svemu je prethodilo igranje rukom srpskog napadača. Želeo je loptu da primi na grudi, ali ga je ona pogodila u ruku.

63' 🔥 pic.twitter.com/uiPBPbZ1mT

— Fulham Football Club (@FulhamFC) September 1, 2018

U ostalim mečevima Čelsi je sa 2:0 pobedio Bornmut, i to na svom "Stamford Bridžu", dok je Vest Hem upisao novi poraz. Čekićari su i posle četiri meča na nuli, a sada ih je pobedio i Vulverhempton i to kao gost. Jedini gol za Vukove dao je Adama Traore i to u trećem minutu sudijske nadoknade. Vest Hem je trenutno jedini klub u ligi koji nije osvojio nijedan bod. Kristal Palas čiji je kapiten Luka Milivojević izgubio je na svom terenu od Sautemptona, sa 2:0.

Podsetimo, u ponedeljak će se u Staroj Pazovi okupiti Orlovi na početku priprema za Ligu nacija. Samim tim, forma Mitrovića može da raduje selektora Srbije, Mladena Krstajića.

Nešto ranije, Liverpul je pobedio Lester, a o tome više pročitajte OVDE.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.