PREMIJER LIGA: Foto-finiš Đavola, Šelvi gura Njuku ka opstanku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 19:35

PREMIJER LIGA: Foto-finiš Đavola, Šelvi gura Njuku ka opstanku

Mečevi 23. kola.

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Vest Hem (1:0) na Old Trafordu u 23. kolu Premijer lige.

Crveni đavoli su uz mnogo muke uspeli da savladaju Čekićare, a jedini strelac na meču je bio Markus Rašford. Izdanak omladinske škole Mančestera je u igru ušao u 62 minutu, a pobedu svom timu je doneo u 93. minutu.

Marsijal je dodao do Kavanija, ovaj je sjajno uposlio Rašforda koji je imao lakši deo posla. Vest Hem je neposredno pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga imao odličnu priliku preko Součeka, ali je njegov udarac glavom prošao pored stative.

Ovo je bila direktna borba za četvrto mesto i Mančester je ovom pobedom prestigao svog današnjeg rivala i sada mu beži jedan bod uz utakmicu manje.

Fudbaleri Njukasla su ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju Lidsu. Kao i na Old Trafordu i ovde je odlučio jedan pogodak i to je bilo delo Džodžoa Šelvija iz slobodnog udarca.

Ovo je tek druga pobeda Njukasla ove sezone, koji je sada preskočio Votford i bliži je zoni spasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.