PRELAZNI ROK NIJE ZAVRŠEN: Mrkela je imao šta da kaže na ovu temu, sa NJIM se danas RAZGOVARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 14:53

PRELAZNI ROK NIJE ZAVRŠEN: Mrkela je imao šta da kaže na ovu temu, sa NJIM se danas RAZGOVARA

Predstavljen Falko.

Najveće pojačnje Crvene zvezde Filipo Falko za predstojeće prolećne bitke predstavljen je danas na Marakani. Šta je Italijan rekao na promociji i koji će broj nositi na dresu i zašto možete da pročitate OVDE.

Na upoznavanju sa meidijima Filipa Falka bio je prisutan i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela. On je odgovorio na pitanje koje najviše zanima navijače srpskog šampiona, da li je prelazni rok okončan, da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti još odlazaka i dolazaka:

- Imamo dobar tim i zadovoljni smo trenutnom situacijom.  Ukoliko se dogodi neka specijalna ponuda dovešćemo novog igrača - istakao je Mrkela i dodao:

- Mi spremamo tim za leto i Evropu i sad je najbolje vreme da se počne sa tim poslom.

Mnoge je zanimala kakva je situcija sa mladim Nemanjom Radulovićem koji nije bio na pripremama u Turskoj i na koga trener Dejan Stanković ne računa u prolečnom delu sezone.

Večeras u 20.45 Inter i Juventus igraju prvi polufinalni meč Kupa Italije. I jednima i drugima je Serija A prioritet, i pitanje je s kakvim će sastavima izaći na teren. Kvota na keca i na dvojku je ista – 2,70, iks je 3,15, a 0-2 gola 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

- Danas ćemo imati sastanak sa njim i znaće se mnogo više-  otkrio je Mrkela,

BONUS GALERIJA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.