PREKIPELO MU: Zbog prelepe PLAVUŠE, zaboravljeni Marej OSUO paljbu po NJEMU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO MU: Zbog prelepe PLAVUŠE, zaboravljeni Marej OSUO paljbu po NJEMU! (FOTO)

Ovakvog ga nikada nismo videli.

Na ceremoniji FIFA, prilikom dodele Zlatne lopte najboljem fudbaleru planete Luki Modriću, uručena je i nagrada za najbolju fudbalerku u 2018. godini.

To priznanje pripalo je igračici francuskog Liona Adi Hegerberg, koja je tokom ceremonije doživela veliku neprijatnost.

JANKO DIREKTNO U FACU: Možeš li ti OVO, Novače? (VIDEO)

RONALDOVA SESTRA NIJE BIRALA REČI: Isprozivala je sve, bilo je i PSOVKI (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DOTAKAO JE SAMO DNO: Beker je ovoga puta PREVAZIŠAO sve. Nemac se odriče SVEGA što je stekao u karijeri... (FOTO)

Norvežanku je poznati francuski di-džej Martin Solveig upitao da li ume da "tvirkuje" (meša dok igra ili pleše), što je naišlo na oštru reakciju kod nekadašnjeg broja jedan u tenisu Endija Mareja.

Brizanac je javno kritikovao Solveiga, ocenivši da je neprimereno napao pripadnicu lepšeg pola.

- Još jedan primer besmislenog seksizma koji i dalje postoji u sportu. Zašto žene i dalje moraju da trpe takva s**nja? Šta je pitao Mbapea i Modrića? Verujem da je nešto u vezi sa fudbalom. I svima koji za ovo misle da je preterivanje i da je bila šala - nije - istakao je Endi Marej.

Francuski di-džej se posle toga izvinio i naglasio da nije imao želju bilo koga uvredi. Kuriozitet je da se prvi put od 1956. godine, otkako je uvedeno dodeljivanje Zlatne lopte, birala i najbolja fudbalerka na planeti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.