PREKID u Breši - Crveni karton Lalatoviću, albanske zastave u publici, Baloteli svirao kraj!?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKID u Breši - Crveni karton Lalatoviću, albanske zastave u publici, Baloteli ''svirao kraj''!?

A trebalo je da bude prijateljski meč, sa kojeg je poslata poruka podrške Siniši Mihajloviću...

Neverovatne vesti stižu iz Breše, gde su se u prijateljskoj utakmici sastale ekipe domaće Breše i novosadske Vojvodine.

Meč je prekinut u 50. minutu, pri rezultatu 2:1 za domaći tim!

Sve je počelo u prijateljskom tonu, igrači dve ekipe su izašli na teren u majicama na kojima je pisalo 'Mihajlović 11' i 'Forza Siniša' u znak podrške našem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proslavljenom fudbaleru i aktuelnom treneru Bolonje Siniši Mihajloviću koji se leči od leukemije.

Breša je povela posle sedam minuta igre, iz penala koji je uspešno realizovao Donaruma, a šest minuta kasnije prednost domaćina duplirao je Bisoli, na asistenciju Matrija - 2:0.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Vojvodine, zbog prigovaranja na njegove odluke, sudija Amabile Daniel pokazao je crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću u 26. minutu meča, što je bio samo uvod u nemile scene koje su kasnije usledile.

Lalatović nije želeo da napusti teren, pa je odlučio da povuče ekipu sa terena, ali su se posle nekoliko minuta fudbaleri Vojvodine ipak vratili na teren, pa je utakmica nastavljena.

Nedugo zatim, u 38. minutu meča, Đuričin je smanjio na 2:1 lob udarcem, ali novi problemi su usledili početkom drugog poluvremena.

Na tribinama se pojavilo nekoliko ljudi sa albanskim zastavama, koji su uspeli da isprovociraju nekolicinu navijača Vojvodine koji su potom utrčali na teren.

Kada se situacija smirila i kada je izgledalo da će meč biti nastavljen, Mario Baloteli je odbio da to učini, pa je sudija definitivno označio kraj ove čudne utakmice već u 50. minutu.

Breša: Alfonso (od 46. Abrandini) – Sabelji (od 46. Andrenaći), Cistana (od 46. Nolaski), Gastaldeljo (od 46. Torkio), Mateju (od 46. Geci) – Souza (od 46. Semprini), Tremolada (od 46. Spalek), Bisoli (od 46. Ćurčio), Desena (od 46. Mangraviti) – Donaruma (od 46. Baloteli), Matri (od 46. Aje).

Vojvodina: Simić – Stojković, Đurić, Saničanin, Vučić (od 27. Petković) – Drinčić, Đurišić – Đuričin (od 46. Kokir), Bojić (od 46. Nikolić), Gemović – Matić
.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.