PREDSEDNIK KSS POTPUNO UTUČEN: Smrt Savovića je mnogo pogodila Danilovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 21:56

PREDSEDNIK KSS POTPUNO UTUČEN: Smrt Savovića je mnogo pogodila Danilovića!

Legendarni centar crno-belih iznenada preminuo.

Košarkaški svet potresla je danas informacija da je legendarni kapiten i bivši funkcioner Partizana Milenko Savović preminuo u 61. godini, posle komplikacija sa korona virusom.

Povodom tragičnog događaja, oglasio se i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović, koji je u vreme Savovićevog boravka na direktorskoj funkciji u Partizanu, bio deo najslavnije generacije crno-belih koja je se popela na krov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrope.

– Čuo sam vest, mnogo mi je žao. Hteo bih da izjavim saučešće njegovoj porodici. Poznavali smo se od moje 16. godine kada sam došao u Beograd. Pomogao mi je u početku, a inače je rodom iz Trebinja odakle je i moj otac – rekao je Predrag Danilović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.