PRED ISTORIJSKI DUEL DVE SELEKCIJE: Srpski i crnogorski igrači uhvaćeni – u NOĆNOM provodu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED ISTORIJSKI DUEL DVE SELEKCIJE: Srpski i crnogorski igrači uhvaćeni – u NOĆNOM provodu (FOTO)

Utakmica se igra u Podgorici.

Fudbaleri Srbije i Crne Gore zajedno su izašli na piće pred meč dve selekcije u trećem kolu četvrte grupe C u Ligi nacija.

KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

SRBIMA ZABRANJEN ULAZ! Evo šta su Crnogorci uradili kako Orlovi ne bi imali podršku u Podgorici (FOTO)

A post shared by www.reprezentacija.me ©️ (@reprezentacija.me) on Oct 10, 2018 at 4:01pm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Da vlada odlična atmosfera među fudbalerima dve selekcije potvrdila je slika iz provoda, a na kojoj se, između ostalog nalaze, Aleksandar Mitrović, Nemanja Radonjić, Branko Jovičić, Stefan Mugoša i Filip Stojković.

Očekuje se spektakl na Stadionu pod Goricom jer će ovo biti prvi, istorijski, susret dve reprezentacije od kada je došlo do otcepljenja.

Takođe, utakmica je od velikog takmičarskog značaja, pošto bi eventualnom pobedom jedna od dve selekcije izbila na prvo mesto sa lepom bodovnom razlikom u odnosu na ostale konkurente.

Utakmica se igra od 20.45.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.