PRED GOSTOVANJE U SURDULICI: Savo spremio VELIKU promenu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:20

PRED GOSTOVANJE U SURDULICI: Savo spremio VELIKU promenu!

Iznenada.

Prošla su tri kola u Superligi Srbije, a kapiten Partizana Vladimir Stojković nije upisao ni minut na terenu. Ovakva situacija mogla bi uskoro da se promeni, pošto je perspektivni Aleksandar Popović pokazao nesigurnost u prethodnim mečevima, što je posledica neiskustva.

Popović nije grešio (osim u Novom Pazaru), ali nije ni ulio potrebnu sigurnost poslednjoj liniji kakva je potrebna crno-belima pred start evropske sezone. Zbog toga se na gol vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimir Stojković, obzirom da je izgladio nesuglasice sa upravom crno-belih.

Bivši reprezentativac Srbije bi na gol mogao već u Surdulici, što znači da bi Savo Milošević mogao ponovo da "promeša karte". Izraelac Natho navodno nije spreman, pa bi šansu od prvog minuta trebalo da dobije mladi Lazar Pavlović, čime bi stručni štab kluba iz Humske rešio problem "bonus igrača".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.