PRED DOLAZAK ZVEZDE: Unikaha UBEDLJIVO poražena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED DOLAZAK ZVEZDE: Unikaha UBEDLJIVO poražena (FOTO)

Ubedljiv rezultat u Malagi.

Košarkaši Crvene zvezde će u utorak gostovati Unikahi u okviru drugog kola Top 16 faze Evrokupa, a Španci su danas na domaćem terenu ubedljivo poraženi od Tenerifa rezultatom 61:78 (12:9, 10:21, 21:25, 18:23).

Bejbi bum kakav se ne pamti: Žena poznatog fudbalera ČEKA ČETVRTO DETE, a SLAVNI KUVAR postaje PETI PUT tata (FOTO)

KUP AZIJE: Jordanci iznenadili Degenekove Sokeruse (FOTO)

Gosti su ekipu iz Malage slomili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugoj četvrtini sa dve velike serije. Posle uvodnih poena Unikahe na startu drugog perioda usledio je odgovor Tenerifa u vidu serije 12:2, a potom su gostujući košarkaši i poluvreme zatvorili u sjajnom ritmu serijom 9:0. U drugih 20 minuta prednost Tenerifa je samo postepeno rasla i sredinom poslednje deonice je stigla i do maksimalnih 20 poena razlike. Ipak, Zvezdin naredni rival je uspeo da do kraja malo ublaži poraz.

🏀 Final. Derrota 🆚 @CB1939Canarias 61-78

🏆 @ACBCOM (J. 15)

💚💜💪 #UnicajaLive #LigaEndesa pic.twitter.com/m1fHEvcywN

— UnicajaCB (@unicajaCB) 06. јануар 2019.

Najbolji u poraženoj ekipi je bio bivši centar Crvene zvezde Matijas Lesor koji je meč završio sa 12 poena, pet skokova i tri asistencije, dok je reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević upisao šest poena i dve asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najlepše koreografije Delija u prošloj godini.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.